Mirë se vini në LINUX SECURITY GROUP

PËR NE

Kush jemi ne

  • Ekip profesionistësh

    Ekipi ynë i profesionistëve dhe ekspertëve të sigurisë kujdeset për sigurinë tuaj në nivelin më të lartë.

  • Zgjidhje alarmi të përshtatura për nevojat tuaja

    Te ne do të gjeni sisteme alarmi që i përshtaten shtëpisë dhe biznesit tuaj, për të krijuar zgjidhje sigurie të personalizuara, bazuar në nevojat dhe kërkesat tuaja specifike.

Një sistem alarmi është jetik, kështu që zgjedhja është një vendim i rëndësishëm. Sistemi i alarmit mbron familjen, biznesin dhe pronën tuaj nga zjarri dhe vjedhja. Mbroni pronën dhe të dashurit tuaj me teknologjinë më të sofistikuar të kamerave dhe radio-alarmit.

SHËRBIME

Çfarë ofrojmë

Icon

Sigurim fizik dhe patrullues

Sigurimi fizik dhe patrullimi kryhen nga oficerë të uniformuar të licencuar dhe të trajnuar.

Icon

Sigurim personal

Shoqërimi dhe sigurimi i personaliteteve të larta dhe personazheve publike

Icon

Sigurim teknik dhe monitorim

Ne ofrojmë mbrojtje të plotë të objektit tuaj, prej jush varet të zgjidhni cilin sistem të mbrojtjes teknike.

Icon

Sistem alarmi

Instalojmë sisteme alarmi që janë dizajnuar për të zbuluar aksesin e paautorizuar në një objekt ose hapësirë të caktuar.

Pse duhet të na zgjidhni ne?

INSTALIM DHE PËRDORIM I LEHTË

Do të personalizojmë sistemin e duhur për nevojat e pronës suaj.

MBËSHTETJE E BESUESHME E KLIENTIT

Ekipi ynë është gjithmonë këtu për ju, për të ofruar mbështetje teknike me pajisjet tona.

PËRGJIGJE E SHPEJTË E THIRRJES

Do të sigurojmë dërgim të shpejtë të ekipit tonë në rast emergjence.

GARANCI E MBROJTJES

Siguria dhe mbrojtja juaj është prioriteti ynë kryesor.

Galeri

Shikoni fotografitë tona

Kontakt

Na Kontaktoni

Vendndodhja

Rr. Ilindenska nr.62/1, Tetovë, Maqedonia e Veriut

Telefononi

+389 70 592 455

Loading
Your message has been sent. Thank you!